Joulumusiikki -tapahtuma

Joulumusiikki-ilta on Turku Aninkaisten Rotaryklubin ja Turun Tuomiokirkkoseurakunnan vuosittain, nyt jo 32. kerran järjestämä tapahtuma, jonka tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Vaikka tilaisuus on Turun alueen Rotaryklubien yhteinen ns. Intercity-tapahtuma, on tapahtuma kaikille avoin.

Vuoden 2018 joulumusiikki -ilta järjestettiin torstaina 20.12.2018.

Tilaisuudessa Mieskuoro Laulun Ystävät esitti mieskuorosovituksia perinteisistä joululauluista ja Turun Konservatorion kuorot Auriella ja Sigynella esittivät tuoreita ja nuorekkaita sovituksia tutuista joululauluista. Puheen piti tuomiorovasti Heimo Rinne (joulun sana) ja rotarytervehdyksen esitti Juhani Pirttisalo. Urkuri Markku Hietaharju ja harpisti Krista Leivo säestivät Laulun Ystäviä ja Turun konservatorion kuoroja ja Markku Hietaharju loi uruillaan juhlavan tunnelman myös yhteislauluissa.

Hyväntekeväisyyskohde

Tapahtuman tuotolla tuetaan Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin tekemää työtä maahanmuuttajien kotoutumisen edistämiseksi sekä RC Turku Aninkaisten harjoittamaa kansainvälistä nuorisovaihtotoimintaa.